תבנית בקוטר 24 ס"מ
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
משמנים את התבנית בחמאה ומפזרים את הפירות במרכזה.
2
טורפים את השמנת, הביצים, הסוכר והווניל עד קבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד שהוא נטמע.
3
יוצקים את התערובת על הפירות עד 3/4 כיסוי. אפשר להוסיף עוד קצת פירות מעל.
4
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות, עד שהתערובת יציבה אך לחה.
5
מפדרים באבקת סוכר ומגישים מיד, אפשר לצד שמנת חמוצה או גלידת וניל.