מתכון

קסדייה עם מוצרלה, צ'דר, עגבניות ובזיליקום

קסדייה היא טוסט טורטיות קלוי במחבת, שאפשר למלא במה שרק רוצים

60,332 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
קסדייה עם מוצרלה, צ'דר, עגבניות ובזיליקום של רות אוליבר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: אוריה גבע
קסדייה עם מוצרלה, צ'דר, עגבניות ובזיליקום של רות אוליבר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: אוריה גבע

את הקסדיות מכינים מטורטיות קמח בהכנה ביתית, אבל אפשר לקצר תהליכים ולהשתמש בקנויות.
כן מילאנו אותן בשילוב האיטלקי המנצח של עגבניות, בזיליקום וגבינות.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים מעט שמן במחבת. מניחים טורטייה ומפזרים עליה בשכבות מוצרלה, צ'דר, עגבניות, עלי בזיליקום, שום ועוד מעט מהגבינות.

2

מניחים מעל טורטייה נוספת, לוחצים מעט ומטגנים כ- 3 דקות עד שהתחתית זהובה מעט והגבינה מתחילה להימס.

3

הופכים בזהירות את הקסדייה ומטגנים 4-3 דקות נוספות עד שהתחתית זהובה והגבינה נמסה לגמרי. חוזרים על הפעולה עם כל הטורטיות.

4

חותכים כל קסדייה ל- 4 משולשים ומגישים מיד.