את הקסדיות מכינים מטורטיות קמח בהכנה ביתית, אבל אפשר לקצר תהליכים ולהשתמש בקנויות.
כן מילאנו אותן בשילוב האיטלקי המנצח של עגבניות, בזיליקום וגבינות.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים מעט שמן במחבת. מניחים טורטייה ומפזרים עליה בשכבות מוצרלה, צ'דר, עגבניות, עלי בזיליקום, שום ועוד מעט מהגבינות.
2
מניחים מעל טורטייה נוספת, לוחצים מעט ומטגנים כ- 3 דקות עד שהתחתית זהובה מעט והגבינה מתחילה להימס.
3
הופכים בזהירות את הקסדייה ומטגנים 4-3 דקות נוספות עד שהתחתית זהובה והגבינה נמסה לגמרי. חוזרים על הפעולה עם כל הטורטיות.
4
חותכים כל קסדייה ל- 4 משולשים ומגישים מיד.