מתכון

קציצות בקר בטריאקי ביתי

פטנט יפני מדליק: במקום להניח את הקציצות על נייר סופג טובלים ישר ברוטב החמים ומניחים על צלחת

67,499 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2021
קציצות בקר בטריאקי ביתי. צילום: .shutterstock
קציצות בקר בטריאקי ביתי. צילום: .shutterstock

בצורה זו הקציצות סופגות את טעמי הטריאקי טוב יותר ונשארות עסיסיות.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב טריאקי

אופן ההכנה

1

מערבבים את חומרי הקציצות ומניחים בצד לרבע שעה.

מכינים טריאקי

2

מביאים את החומרים לרתיחה בקלחת על להבה בינונית. מנמיכים להבה ומבשלים 15-10 דקות או עד שמסמיך. שומרים חם.

מכינים את הקציצות ומגישים

3

יוצרים קציצות פחוסות בקוטר 5 ס“מ.

4

מחממים שכבה דקה של שמן במחבת רחבה ומטגנים את הקציצות על להבה בינונית 2 דקות מכל צד או עד שמשחימות יפה.

5

מוציאים את הקציצות בעזרת מלקחיים, טובלים ברוטב החם ומעבירים לצלחת.