מנה קלילה, שמתאימה לארוחת צהריים של אמצע השבוע, במיוחד אם מגישים אותה בליווי סלט מרענן. לאופן ההכנה, צפו בסרטון בסוף המתכון.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב
להגשה
אופן ההכנה
מכינים את הקציצות
1
מערבבים בקערה גדולה את כל המרכיבים, למעט שמן לטיגון, לתערובת אחידה.
2
יוצרים מהתערובת קציצות פחוסות בגודל הרצוי.
3
מחממים שמן במחבת ומטגנים את הקציצות משני הצדדים, כ־3 דקות מכל צד, להזהבה יפה. מוציאים את הקציצות מהמחבת לצלחת מרופדת בנייר סופג ומרוקנים את שאריות השמן מהמחבת.
מכינים את הרוטב
4
מוסיפים למחבת את כל מרכיבי הרוטב ומבשלים על להבה בינונית כדקה להזהבת השום.
5
יוצקים את הרוטב החם על הקציצות ומגישים מיד בליווי כף יוגורט עיזים ליד.