מתכון

קציצות קינואה עם פרגית ופורצ'יני

הפעם בלי עשבי תיבול וירקות, אלא עם בשר ופטריות בעלות טעם עמוק

17,729 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוקטובר 2021
קציצות קינואה עם פרגית ופורצ'יני של מיכל מוזס (צילום: shutterstock)
קציצות קינואה עם פרגית ופורצ'יני של מיכל מוזס (צילום: shutterstock)

שימו לב: תערובת הקציצות זקוקה לקירור של שעתיים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

משרים פטריות במים רותחים כ-15 דקות.

2

קוצצים את הפטריות דק ומערבבים עם שאר החומרים (מלבד השמן).

3

יוצרים קציצות פחוסות בקוטר 4 ס"מ ומטגנים בשכבת שמן דקה כ-2 דקות מכל צד עד הזהבה. מוציאים לנייר סופג ומגישים.