מתכון

קציצות קישואים וזעתר

קציצות קישואים צמחוניות שמקבלות סיבוב מעורר תאבון בזכות השילוב ההרמוני של גבינות ועלי תבלין

19,858 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2016
קציצות קישואים וזעתר. צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע
קציצות קישואים וזעתר. צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע

להכנת המתכון נדרשות שעתיים התייצבות במקרר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לטיגון:

להגשה:

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל חומרי הקציצות ומניחים במקרר לשעתיים להתייצבות.

2

מחממים שמן במחבת, יוצרים קציצות בעזרת 2 כפות (העיסה רכה) ומטגנים על להבה בינונית כ-2 דקות מכל צד עד הזהבה.

3

מזלפים מעל מיץ לימון סחוט טרי ומגישים חם או בטמפ' החדר.

גיוונים:

במקום פקורינו אפשר לגרר פרמזן.

במקום עלי זעתר אפשר להשתמש גם בשמיר או נענע מיובשת.

במקום פירורי לחם אפשר להשתמש ב-4 פרוסות לחם מושרות במי וסחוטות.