להכנת המתכון נדרשות שעתיים התייצבות במקרר
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לטיגון:
להגשה:
אופן ההכנה
1
מערבבים את כל חומרי הקציצות ומניחים במקרר לשעתיים להתייצבות.
2
מחממים שמן במחבת, יוצרים קציצות בעזרת 2 כפות (העיסה רכה) ומטגנים על להבה בינונית כ-2 דקות מכל צד עד הזהבה.
3
מזלפים מעל מיץ לימון סחוט טרי ומגישים חם או בטמפ' החדר.
גיוונים:
במקום פקורינו אפשר לגרר פרמזן.
במקום עלי זעתר אפשר להשתמש גם בשמיר או נענע מיובשת.
במקום פירורי לחם אפשר להשתמש ב-4 פרוסות לחם מושרות במי וסחוטות.