מתכון

קציצות תרד, גבינה ואגוזים

קציצות ירוקות, עסיסיות ומלאות טעם. האגוזים מוסיפים להן גוף, פריכות ועניין. מגישים ליד סלט קטן וגביע יוגורט

103,091 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2020
קציצות תרד, גבינה ואגוזים  של אורלי פלאי-ברונשטיין. צילום: דן פרץ. סטיילינג: אוריה גבע
קציצות תרד, גבינה ואגוזים של אורלי פלאי-ברונשטיין. צילום: דן פרץ. סטיילינג: אוריה גבע

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל החומרים פרט לשמן, מכסים ומשהים חצי שעה במקרר להתייצבות.

2

מחממים מחבת בעלת ציפוי מונע הידבקות עם שמן רדוד. נוטלים מהתערובת כפות גדושות ויוצרים קציצות עגולות ופחוסות.

3

מטגנים 2 דקות מכל צד להזהבה והתייצבות.

4

מוציאים לנייר סופג. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

באותה שיטה מכינים קציצות מנגולד, גבינה ואגוזים: מחליפים את התרד בכמות זהה של עלי מנגולד ללא הגבעולים הלבנים.