מתכון

קראמבל סולת ותפוחים

הסולת יוצרת אפקט פריך במיוחד ומוסיפה גון אגוזי עדין

28,681 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
קראמבל סולת ותפוחים של מיכל בהט ושרי יגרמן. צילום: דניאל לילה
קראמבל סולת ותפוחים של מיכל בהט ושרי יגרמן. צילום: דניאל לילה

תבנית בקוטר 28 ס"מ

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לקראמבל

לפירות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל- 180 מעלות ומשמנים תבנית.

2

מערבבים סולת, סוכר וקמח תופח ומפזרים מחצית מהכמות בתחתית התבנית.

3

מערבבים תפוחים, קינמון וסוכר בקערה נפרדת ומוסיפים לתבנית.

4

מפזרים את יתר תערובת הקמח מעל התפוחים, ומפזרים מעליה בצורה אחידה ככל הניתן את החמאה.

5

אופים כ- 45 דקות עד שפני הבצק זהובים. מגישים עם גלידת וניל. שומרים בקופסה אטומה במקרר עד 3 ימים.