תבנית בקוטר 28 ס"מ
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקראמבל
לפירות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל- 180 מעלות ומשמנים תבנית.
2
מערבבים סולת, סוכר וקמח תופח ומפזרים מחצית מהכמות בתחתית התבנית.
3
מערבבים תפוחים, קינמון וסוכר בקערה נפרדת ומוסיפים לתבנית.
4
מפזרים את יתר תערובת הקמח מעל התפוחים, ומפזרים מעליה בצורה אחידה ככל הניתן את החמאה.
5
אופים כ- 45 דקות עד שפני הבצק זהובים. מגישים עם גלידת וניל. שומרים בקופסה אטומה במקרר עד 3 ימים.