החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקראנץ'
למוס יוגורט
אופן ההכנה
1
שמים בקערה שוקולד חלב, שמנת, חמאה ומלח וממיסים במיקרו או מעל בן מארי. מוסיפים פצפוצי אורז ומערבבים עד שהם מצופים היטב בתערובת. מרפדים מגש תנור בנייר אפייה ומשטחים את התערובת. מעבירים למקרר לשעתיים לפחות.
מכינים מוס יוגורט
2
טורפים היטב בקערה יוגורט ואבקת סוכר. מקציפים שמנת בקערת מיקסר עם וו הקצפה לקצפת יציבה. מקפלים את תערובת היוגורט לתוך הקצפת בעדינות ושומרים בקופסה במקרר.
מרכיבים ומגישים
3
מחלצים את הקראנץ' מהתבנית ושוברים גס לגודל הרצוי או חותכים למקלות בעובי 3 ס"מ ומגישים למרכז השולחן לצד מוס היוגורט. אפשר גם לזלף את מוס היוגורט לכלים אישים או לקערה מרכזית, לקצוץ גס את הקראנץ' ולפזר מעל.