השילוב בין מלון לפטל אינו מובן מאליו אבל התגלה (לגמרי בטעות) כשוס.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון למרקם חלק. ממלאים תבניות ארטיק ומקפיאים למשך לילה.
2
מחלצים על ידי טבילה במים חמים.
כאן חשוב במיוחד לטעום את התערובת לפני השימוש. הפטל הקפוא חמוץ למדי, והמתיקות של המלון משתנה באופן דרמטי
השילוב בין מלון לפטל אינו מובן מאליו אבל התגלה (לגמרי בטעות) כשוס.
טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון למרקם חלק. ממלאים תבניות ארטיק ומקפיאים למשך לילה.
מחלצים על ידי טבילה במים חמים.