מתכון

קרטיב מלון-פטל

כאן חשוב במיוחד לטעום את התערובת לפני השימוש. הפטל הקפוא חמוץ למדי, והמתיקות של המלון משתנה באופן דרמטי

9,448 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2019
קרטיב מלון פטל של מורן לילה. צילום: דניאל לילה. סגנון: עמית פרבר
קרטיב מלון פטל של מורן לילה. צילום: דניאל לילה. סגנון: עמית פרבר

השילוב בין מלון לפטל אינו מובן מאליו אבל התגלה (לגמרי בטעות) כשוס.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון למרקם חלק. ממלאים תבניות ארטיק ומקפיאים למשך לילה.

2

מחלצים על ידי טבילה במים חמים.