יש כאן ציפוי המשלב בין שני סוגי קמח, שיוצר מעטה פריך ונטול שמנוניות. היוגורט משמש כחומר הדבקה במקום ביצה. מגישים עם סלסה של עגבניות וצ'ילי.
גיוונים:
• מגישים עם סלסה מערבבים 2 עגבניות מגוררות או קצוצות (ללא קליפה) עם שן שום כתושה ו- 1/2 פלפל חריף פרוס דק ומתבלים במלח ופלפל.
• לגרסה טבעונית משתמשים ביוגורט סויה לטבילה לפני הציפוי (להשיג בבתי טבע).
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים שמן לטיגון עמוק.
2
מערבבים את שני סוגי הקמח ומתבלים בפפריקה, מלח ופלפל.
3
טובלים תרמילי במיה בקערית עם יוגורט שדולל במעט מים (למרקם של רוויון), מצפים בתערובת הקמחים ומטגנים בשמן עמוק במחזורים של 3-2 דקות או עד להזהבה.
4
מוציאים לנייר סופג ומגישים מייד.