מתכון

קרם אריסה ולימונים כבושים

ממרח נפלא ועז טעמים, שיהיה טעים אף יותר אם תשתמשו באריסה ולימון כבוש שהכנתם בעצמכם

12,295 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2020
קרם אריסה ולימונים כבושים של מיכל וקסמן. צילום: שני בריל
קרם אריסה ולימונים כבושים של מיכל וקסמן. צילום: שני בריל

למתכון אריסה ביתית של מיכל וקסמן

למתכון לימון כבוש ביתי של מיכל וקסמן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

במעבד מזון טוחנים אריסה, לימונים כבושים ומיץ לימון עד שמתקבלת משחה חלקה.

2

מזלפים פנימה שמן זית כשמעבד המזון פועל וטוחנים עד לקבלת קרם חלק בצבע אדום זרחני. מעבירים לצנצנת ושומרים במקרר.