החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקרמבל
אופן ההכנה
מכינים את הקרמבל
1
מעבדים את המרכיבים במעבד מזון לתערובת פירורית ומעבירים למקרר לחצי שעה.
מכינים את התפוחים
2
מערבבים תפוחים עם סוכר, מיץ לימון, מחית וניל, מלח ופלפל שחור.
3
מחממים שמן זית במחבת. מקפיצים את התפוחים כ־10 דקות עד שהם מזהיבים ומניחים בצד.
4
מחממים תנור ל־180 מעלות.
מרכיבים את המנה
5
מערבבים את התפוחים עם תותים ומסדרים בתבנית. מפוררים את הקרמבל מעל ואופים כ־15 דקות עד הזהבה.