מתכון

קרפצ'ו טונה איטלקי

מלבישים את פילה הטונה במיטב הקולקציה של דרום איטליה: צלפים, לימון, אורגנו ויוגורט בופאלו שמעגל את כל הטעמים

32,960 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2020
  • קרפצ'יו טונה איטלקי של רועי סופר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
    קרפצ'יו טונה איטלקי של רועי סופר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
  • קרפצ'יו טונה איטלקי של רועי סופר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
    קרפצ'יו טונה איטלקי של רועי סופר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

שימו לב: משתמשים כאן בשני סוגי מלח — המלח הדק מתבל בצורה אחידה ומלח הים מוסיף טקסטורה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מסדרים את פרוסות הטונה ב-4 צלחות שטוחות.

2

מערבבים שמן זית עם מיץ לימון וקליפת לימון מגוררת ומורחים על הטונה. ממליחים במלח רגיל ומפזרים מעל מלח ים.

3

מפזרים בכל צלחת מעט צלפים, פלפל חריף, אורגנו, יוגורט, סלרי וצנוניות ומגישים.