מתי בפעם האחרונה הצלחתם לשכנע את הילד שלכם לאכול "חופן אגוזים" במקום שקית ביסלי?
הערה: עובי הקרקרים תלוי בתבנית שתבחרו. אם רוצים קרקרים עבים מעט, אופים בתבנית קטנה יחסית (למשל 25×30 ס"מ); אם רוצים קרקרים דקיקים, אופים בתבנית גדולה, למשל תבנית תנור.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
מערבלים את כל החומרים במיקסר עם וו גיטרה. התערובת יוצאת נוזלית וזה בסדר.
3
מעבירים את התערובת לתבנית ומשטחים.
4
אופים 15 דקות, מוציאים מהתנור ומסמנים עם סכין ריבועים או מלבנים בגודל הרצוי. מחזירים לתנור ואופים עוד 40-30 דקות עד שהקרקרים יבשים.
5
מוציאים מהתנור, מצננים קלות ומפרידים בין הקרקרים. מצננים לחלוטין ושומרים בקופסה אטומה עד 5 ימים מחוץ למקרר.
לבלוג של זהר לוסטיגר בשן