החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב
אופן ההכנה
מכינים את העוף
1
מניחים את העוף על יריעת ניילון נצמד, מזלפים סאקה וסויה, עוטפים בניילון הנצמד ומאדים מעל סיר מים רותחים כ־20 דקות. מוציאים מהניילון, מצננים וחותכים לרצועות דקות.
2
מכינים מהביצים חביתה, חוצים אותה וחותכים לרצועות דקות.
3
מבשלים אטריות לפי הוראות היצרן (רצוי דקה מעל הזמן המצוין על האריזה). מסננים ושוטפים תחת זרם מים לצינון. מעבירים לצלחת הגשה.
מכינים את הרוטב
4
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב לאיחוד.
5
מניחים מעל האטריות את הירקות, העוף והחביתה. יוצקים מעל את הרוטב ומגישים לצד החרדל.