מתכון

ראמן קיצי – היאשי צ'וקה

מנת ההיאשי צ'וקה היא גרסת הקיץ לראמן. את התוספות והרוטב משנים לפי מה שזמין ואוהבים

7,160 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
היאשי צ'יקה - ראמן קיצי מאטריות צוננות ברוטב מתוק של שף מאסאקי סוגיסאקי. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: דיאנה לינדר
היאשי צ'יקה - ראמן קיצי מאטריות צוננות ברוטב מתוק של שף מאסאקי סוגיסאקי. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: דיאנה לינדר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב

אופן ההכנה

מכינים את העוף

1

מניחים את העוף על יריעת ניילון נצמד, מזלפים סאקה וסויה, עוטפים בניילון הנצמד ומאדים מעל סיר מים רותחים כ־20 דקות. מוציאים מהניילון, מצננים וחותכים לרצועות דקות.

2

מכינים מהביצים חביתה, חוצים אותה וחותכים לרצועות דקות. 

3

מבשלים אטריות לפי הוראות היצרן (רצוי דקה מעל הזמן המצוין על האריזה). מסננים ושוטפים תחת זרם מים לצינון. מעבירים לצלחת הגשה. 

מכינים את הרוטב

4

מערבבים את כל מרכיבי הרוטב לאיחוד. 

5

מניחים מעל האטריות את הירקות, העוף והחביתה. יוצקים מעל את הרוטב ומגישים לצד החרדל.