למתכון נדרשת גם מכונת פסטה
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבצק פסטה
למלית
לטיגון והגשה
אופן ההכנה
לבצק
1
עורמים על משטח עבודה נקי תלולית של סמולינה דורום. יוצרים גומה במרכזה, מוסיפים פנימה את הביצה, החלמונים והמלח ולשים לבצק.
מלית
2
ממסים את החמאה במחבת ומאדים את קוביות תפוחי העץ על אש קטנה יחד עם הסוכר, עד לריכוך.
3
מצננים ומוסיפים נענע, לימון וגבינה, טועמים ומשפרים טעם.
רביולי
4
מרדדים בצק במכונה למס׳ 6 וקורצים עיגולים.
5
מניחים מהמלית במרכז העיגול ומקפלים לחצי סהר.
טיגון
6
מחממים שמן עמוק לחום בינוני ומטגנים את הרביולי. מוציאים לנייר סופג.
הגשה
7
מניחים כדור גלידת וניל ליד הרביולי, מזלפים רוטב מייפל מעל וזורים אבקת סוכר.