מתכון

רביולי מסקרפונה ותפוחי עץ מטוגן

רביולי תפוחי עץ עם גבינת מסקרפונה, קינוח שעושה טייק אוף על המנה האיטלקית המפורסמת ולא ישאיר את האורחים אדישים

2,656 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2018
רביולי מסקרפונה ותפוחי עץ מטוגן של שף רמי סויסה. צילום: מנחם גרייבסקי. סטיילינג: בתשי כוחי
רביולי מסקרפונה ותפוחי עץ מטוגן של שף רמי סויסה. צילום: מנחם גרייבסקי. סטיילינג: בתשי כוחי

למתכון נדרשת גם מכונת פסטה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לבצק פסטה

למלית

לטיגון והגשה

אופן ההכנה

לבצק

1

עורמים על משטח עבודה נקי תלולית של סמולינה דורום. יוצרים גומה במרכזה, מוסיפים פנימה את הביצה, החלמונים והמלח ולשים לבצק.

מלית

2

ממסים את החמאה במחבת ומאדים את קוביות תפוחי העץ על אש קטנה יחד עם הסוכר, עד לריכוך.

3

מצננים ומוסיפים נענע, לימון וגבינה, טועמים ומשפרים טעם.

רביולי

4

מרדדים בצק במכונה למס׳ 6 וקורצים עיגולים.

5

מניחים מהמלית במרכז העיגול ומקפלים לחצי סהר.

טיגון

6

מחממים שמן עמוק לחום בינוני ומטגנים את הרביולי. מוציאים לנייר סופג.

הגשה

7

מניחים כדור גלידת וניל ליד הרביולי, מזלפים רוטב מייפל מעל וזורים אבקת סוכר.