למחבת בקוטר 32 ס"מ (או ל- 2 רושטי במחבת בינונית)
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
מכינים את הרושטי
1
מחממים מחבת ומוסיפים חמאה ושמן זית.
2
סוחטים קלות את תפוחי האדמה ומערבבים עם שאר חומרי הרושטי בקערה. משטחים במחבת.
3
מטגנים 20 דקות על להבה בינונית-נמוכה ללא כיסוי עד שהחלק התחתון משחים. הופכים בעזרת צלחת ומטגנים 20 דקות להשחמה.
לפני ההגשה
4
מחממים תנור ל- 200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
5
מערבבים זוקיני עם שום, מלח, פלפל ושמן זית ומעבירים לתבנית.
6
צולים כ- 10 דקות עד שהזוקיני מזהיבים בקצוות.
7
מחליקים את הרושטי לצלחת הגשה, מפזרים מעליו את הזוקיני הצלויים ויוצקים יוגורט. מגישים חם.