הקוקוס הוא התיבול המושלם לאורז ולצדו סירופ דובדבנים, אבל אתם יכולים גם לקחת את הכל לכיוון אסייתי ולהכין רוטב סוכר מתובל באניס או להגיש עם ליבה של פסיפלורה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לסירופ
אופן ההכנה
1
מעבירים קרם קוקוס, מלח וסוכר לסיר קטן ומביאים לרתיחה. מוסיפים אורז ומחית וניל, מערבבים, מנמיכים ללהבה נמוכה, מכסים את הסיר חלקית ומבשלים כ־ 40 דקות עד שהאורז רך. מערבבים כל כמה דקות.
מכינים סירופ
2
מבשלים דובדבנים, לימון וסוכר במחבת קטנה כ־ 5 דקות מעל להבה בינונית עד שהדובדבנים מתרככים מעט ושוחים בסירופ אדום. מסירים מהלהבה. מגישים את פודינג האורז חם או קר עם כף גדושה של סירופ הדובדבנים.