החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מניחים פרוסות בשר על משטח עבודה, מכסים בניילון ומשטחים בעזרת פטיש. מסירים רצועות שומן.
2
מניחים פרוסת פרושוטו ועלה מרווה על כל פרוסת עגל ומצמידים בעזרת קיסם. מתבלים במלח ופלפל.
3
מחממים חמאה במחבת גדולה. מוסיפים את נתחי העגל כשעלי המרווה כלפי מטה ומטגנים 2 דקות. הופכים ומטגנים דקה נוספת.
4
יוצקים יין ומבשלים 3-2 דקות עד שכמעט כולו מתאדה. טועמים ומתבלים במלח ופלפל לפי הצורך.