החומרים טבלת מידות ומשקלות
לפסטו עשבים חריף
אופן ההכנה
לפסטו עשבים חריף
1
מכניסים לקערת מעבד מזון את עשבי התיבול, השום, הפלפל החריף, שמן זית ומיץ הלימון. מוסיפים מלח ופלפל וטוחנים עד למסה אחידה. מוציאים את הפסטו שנוצר. מניחים בקערה מעט מן הפסטו, מוסיפים 2 כפות טחינה גולמית ומערבבים היטב.
לשווארמה דג
2
משרים את קוביות הדג בקערה עם שמן הזית והתבלינים, כדי שהדג יספוג את כל התבלינים. מקפיצים במחבת עם מעט שמן את הבצל וקוביות העגבנייה, מוסיפים את קוביות הדג וממשיכים להקפיץ עד לקבלת מסה צבעונית וזהובה. מכבים את האש, מוסיפים למחבת כף פסטו עשבי תיבול (ללא הטחינה) ומערבבים.
להגשה
3
מניחים על צלחת את רבעי הטורטייה ומורחים את ממרח הטחינה. מוסיפים ממרח פסטו עשבי תיבול. מעל מסדרים את שווארמה הדג והירקות.