מתכון

שורשי סלרי אפויים עם חמאה, לימון ודבש

הסלרי יכול להחליף בקלות את תוספת תפוחי האדמה בתנור בזכות הטעמים העמוקים והארומה האדמתית שלו, אבל הוא מכיל הרבה פחות קלוריות

21,621 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2020
שורשי סלרי אפויים עם חמאה, לימון ודבש של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע
שורשי סלרי אפויים עם חמאה, לימון ודבש של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע

גיוון: מחליפים את הדבש ב- 2 כפות רוטב צ’ילי מתוק.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-200 מעלות.

2

מניחים פלחי סלרי בתבנית פיירקס. יוצקים עליהם חמאה מומסת, דבש, קליפה ומיץ לימון, מלח ופלפל ומערבבים. מניחים נייר אפייה ישירות על הפלחים ומכסים את התבנית כולה ברדיד אלומיניום לאטימה.

3

אופים 30 דקות, מסירים את הכיסוי וצולים עוד 10 דקות להזהבה.