החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
1
מחממים מחבת גדולה ורחבה על להבה בינונית. מוסיפים שמן, בצל וכמון ומאדים כ-5 דקות, עד שהבצל מתרכך. מוסיפים בשר ומטגנים תוך כדי ערבוב ופירור הבשר, עד שמשנה את צבעו לחום.
2
מוסיפים עגבניות וחומוס ומביאים לרתיחה. ממליחים, מפלפלים, מכסים ומבשלים כ-10 דקות, עד שגרגרי החומוס רכים.
3
יוצרים 6 גומות קטנות ברוטב ושוברים לתוכן ביצים אחת-אחת. מכסים ומבשלים 5-3 דקות, תלוי במידת העשייה הרצויה. מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים.