החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
חותכים את הבצל ואת הפלפלים לרצועות. מטגנים את הבצל במחבת עד שהוא מזהיב. מוסיפים את השום ומטגנים דקה נוספת. מוסיפים את הפלפלים המתוקים ומטגנים עד שכל המרכיבים במחבת רכים.
2
מוסיפים את העגבניות הקלופות, העגבניות הטריות, הצ'ילי החריף והתירס הגמדי. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהרוטב מגיע לדרגת הריכוז והסמיכות הרצויה.
3
מוסיפים את המלח והפלפל ומערבבים. שוברים פנימה את הביצים וממשיכים לבשל במחבת על להבה נמוכה עם מכסה עד שהביצים מוכנות.
להגשה
4
חותכים את הטורטייה למשולשים ואופים אותה בתנור חם עד להשחמה. מקשטים את השקשוקה בכוסברה ומגישים לצד משולשי הטורטייה.