החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-190 מעלות.
2
מתבלים תפוחי אדמה, בצלים ושום ב-3 כפות שמן זית ומלח גס.
3
צולים כ-30 דקות להזהבה וריכוך.
4
מבשלים עגבניות עם אורגנו, 2 כפות שמן זית, צ'ילי, מלח ופלפל במחבת עמוקה מכוסה במשך 10 דקות. טועמים ומתקנים תיבול.
5
מוסיפים את תפוחי האדמה, הבצלים, השום ופרוסות ברזאולה או דג ומביאים לבעבוע עדין.
6
מוסיפים ביצים ומבשלים על להבה נמוכה, עם או בלי מכסה, 5 דקות או עד שהביצים עשויות.
גיוון: מתבלים את הרוטב בכפית פפריקה מעושנת.