מתכון

שקשוקה פלאק-פניר

תבשיל תרד מוקרם בסגנון הודי. במקום הגבינה בתבשיל המסורתי (או בנוסף) מוסיפים ביצים

13,776 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2021
שקשוקה פלאק-פניר של אורלי פלאי־ברונשטיין. סטיילינג: אוריה גבע (צילום: דניה ויינר)
שקשוקה פלאק-פניר של אורלי פלאי־ברונשטיין. סטיילינג: אוריה גבע (צילום: דניה ויינר)

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים חמאה במחבת ומאדים בצל, שום, ג'ינג'ר, צ'ילי ותבלינים 2-3 דקות לריכוך הבצל.

2

מוסיפים תרד ו-1/4 כוס מים, מכסים ומאדים על להבה בינונית-נמוכה 10 דקות. מוסיפים שמנת ומבשלים דקה-שתיים להסמכה. טועמים ומתקנים תיבול.

3

מוסיפים ביצים ומבשלים על להבה נמוכה, עם או בלי מכסה, 5 דקות או עד שהביצים עשויות לטעמכם.