החומרים טבלת מידות ומשקלות
לוויניגרט:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
מסדרים חצאי תאנים על התבנית כשהצד החתוך כלפי מעלה. לכל חצי תאנה דוחסים בזהירות, בעזרת האצבעות, מעט גבינה. מזלפים מעל התנאים שמן זית ומפזרים עלי תימין. אופים 8-10 דקות, עד שהגבינה נמסה.
בינתיים מכינים וויניגרט:
3
מערבבים בצנצנת סגורה היטב את מרכיבי הוויניגרט, עד לקבלת רוטב אחיד.
מגישים:
4
בקערה גדולה, מערבבים בעדינות עלי רוקט בוויניגרט ומעבירים את העלים המתובלים לצלחת הגשה. מסדרים מעל את התאנים הצלויות ומגישים.