מתכון

תבשיל אפונה ירוקה, כרישה ונענע

תוספת משגעת, במיוחד אם זו העונה של האפונה. אז משדכים אליה נענע וכרשה, וצובעים את השולחן בירוק מרענן

17,108 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
תבשיל אפונה ירוקה, כרישה ונענע של שף קובי בכר. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן
תבשיל אפונה ירוקה, כרישה ונענע של שף קובי בכר. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

חולטים את האפונה בסיר מים רותחים במשך דקה ומסננים מהמים.

2

חותכים את הכרישה לפרוסות דקות ומאדים בשמן זית בסיר רחב שוליים. מוסיפים את האפונה ומערבבים היטב. מוסיפים כוס מים מינרליים ומתבלים במלח ובפלפל. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות.

3

לפני ההגשה קוצצים את עלי הנענע, מוסיפים לתבשיל ומגישים.