החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים סיר רחב עם שמן ומטגנים בצלים על להבה בינונית תוך כדי ערבוב כ־8 דקות להזהבה. מוסיפים חבושים ומטגנים כ־10 דקות עד להזהבה. מוסיפים קוביות בשר ומטגנים 6-5 דקות מכל הצדדים עד שצבעו נאטם. מוסיפים שזיפים ומטגנים 2 דקות.
2
מוסיפים רסק עגבניות, מתבלים במלח ופלפל שחור ויוצקים מים עד לכיסוי ועוד 2 ס"מ. מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים שעתיים וחצי-שלוש עד שהבשר רך לגמרי. מדי פעם מערבבים בעדינות.
3
מגישים חם. שומרים עד 5 ימים במקרר.