גיוונים:
• במקום לבשל על כיריים אופים בתנור בחום נמוך כ-ל 3 שעות.
• מחליפים את הכבש בכתף בקר.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים סיר גדול עם שמן ומטגנים את קוביות הכבש בשני מחזורים 10 דקות לסגירה. מוציאים.
2
מטגנים את ירקות השורש 5 דקות לזיגוג. מחזירים את הכבש, מתבלים ומוסיפים מים. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים כשעה או עד שהכבש רך.
3
טועמים את הנוזל ומתבלים אותו כך שיתקבל מרק טעים ומתובל היטב. מוסיפים פריקה ועגבניות מרוסקות ומערבבים. מנמיכים להבה למינימום ומבשלים כשעה או עד שהפריקה מתרכך. במידת הצורך מוסיפים עוד מים רותחים.