לצורך הכנת המתכון יש להצטייד ב: 5 שיפודי עץ
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
שוטפים ומייבשים היטב את התפוחים ונועצים בכל אחד שיפוד עץ.
2
מרתיחים מים עם סוכר בסיר.
3
בינתיים מחממים גלוקוזה כ- 30 שניות במיקרוגל.
4
מוסיפים את הדבש ואת הגלוקוזה המחוממת לסירופ הסוכר הרותח ומבשלים עד שהתערובת מגיעה ל- 152 מעלות במדחום סוכר. מכבים את האש ומניחים לבועות להירגע.
5
טובלים את התפוחים בסירופ אחד-אחד ומניחים על משטח סיליקון להתקררות והתגבשות.
6
עוטפים היטב כל תפוח בנייר צלופן כדי למנוע חדירת לחות.