מתכון

תפוחים מקורמלים בדבש

הדבש מעניק לתפוח את הארומה החגיגית של ראש השנה ונותן תירוץ להתענג על תפוח מסוכר לא רק ביום העצמאות

1,559 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2019
תפוחים מקורמלים בדבש של רונית צין קרסנטי | צילום: שרית גופן | סגנון: טל סיון-צפורין
תפוחים מקורמלים בדבש של רונית צין קרסנטי | צילום: שרית גופן | סגנון: טל סיון-צפורין

לצורך הכנת המתכון יש להצטייד ב: 5 שיפודי עץ

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

שוטפים ומייבשים היטב את התפוחים ונועצים בכל אחד שיפוד עץ.

2

מרתיחים מים עם סוכר בסיר.

3

בינתיים מחממים גלוקוזה כ- 30 שניות במיקרוגל.

4

מוסיפים את הדבש ואת הגלוקוזה המחוממת לסירופ הסוכר הרותח ומבשלים עד שהתערובת מגיעה ל- 152 מעלות במדחום סוכר. מכבים את האש ומניחים לבועות להירגע.

5

טובלים את התפוחים בסירופ אחד-אחד ומניחים על משטח סיליקון להתקררות והתגבשות.

6

עוטפים היטב כל תפוח בנייר צלופן כדי למנוע חדירת לחות.