גיוונים:
תפו-גולאש מעושן: מתחילים בטיגון הבצל עם 3 כפות חזה אווז מעושן קצוץ לקוביות.
ארוחה צמחונית מלאה: מוסיפים עם תפוחי האדמה 200 גרם קוביות גדולות של טופו מעושן.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מחממים שמן בסיר רחב, מוסיפים בצל ומטגנים 5 דקות להזהבה על להבה בינונית. מוסיפים שום ואת כל סוגי הפלפלים ומטגנים תוך כדי ערבוב עוד 3 דקות.
2
מוסיפים תפו”א, מלח, פפריקות, קימל, מחית פלפלים או עגבניות ומטגנים-מאדים יחד 3 דקות.
3
מוסיפים ציר או מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 25-20 דקות עד שתפוחי האדמה רכים.
4
מגישים את התפו-גולאש עם שמנת ושמיר קצוץ.