הכי כיף לחתוך פרוסה, להכניס לרגע לטוסטר ואז למרוח בחמאה וריבה.
2 תבניות אינגליש קייק
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לציפוי
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבניות.
2
שמים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח ותבלינים בקערה גדולה ומערבבים.
3
שמים את שאר חומרי העוגה בקערה נוספת וטורפים בעזרת מטרפה.
4
יוצקים את תערובת הביצים לתערובת החומרים היבשים ומערבבים עם כף עץ רק עד שהמסה אחידה (ערבוב יתר יגרום לעוגות להיות קשות). יוצקים לתבניות ומפזרים מעל חצאי פקאנים.
5
אופים כ-30 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
6
שומרים במקרר עד שבוע ומגישים בטמפ' החדר.