מתכון

״עוגת לחם״ מתובלת עם אגסים ופקאנים

עוגה בחושה, מתוקה (וגם קצת מלוחה) שמכינים בכמה דקות בלי מיקסר

3,948 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2019
״עוגת לחם״ מתובלת עם אגסים ופקאנים של נעמה נויהאוז | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
״עוגת לחם״ מתובלת עם אגסים ופקאנים של נעמה נויהאוז | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

הכי כיף לחתוך פרוסה, להכניס לרגע לטוסטר ואז למרוח בחמאה וריבה.

2 תבניות אינגליש קייק

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לציפוי

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבניות.

2

שמים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח ותבלינים בקערה גדולה ומערבבים.

3

שמים את שאר חומרי העוגה בקערה נוספת וטורפים בעזרת מטרפה.

4

יוצקים את תערובת הביצים לתערובת החומרים היבשים ומערבבים עם כף עץ רק עד שהמסה אחידה (ערבוב יתר יגרום לעוגות להיות קשות). יוצקים לתבניות ומפזרים מעל חצאי פקאנים.

5

אופים כ-30 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.

6

שומרים במקרר עד שבוע ומגישים בטמפ' החדר.