החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
חותכים מהאבטיח 12 פרוסות בעובי 2 ס"מ ובגודל 5X5 ס"מ ומתבלים במעט שמן זית ומלח. מחממים מחבת גריל לחום גבוה וצולים את האבטיח כדקה מכל צד.
2
מעבירים את קרם הטופו לקערת ערבוב, מתבלים במלח, בשמן זית ובמעט מיץ לימון ומערבבים היטב לקבלת קרם חלק (דמוי גבינת שמנת).
להגשה
3
מסדרים את פרוסות האבטיח על צלחות הגשה. מניחים מעל כל פרוסת אבטיח שתי כפיות של קרם טופו, פיסטוקים קלויים ועלי מיקרו חרדל. מזליפים שמן זית ומתבלים במעט מלח ים.