אין פה להטוטים – זה מסוג המנות שנותנות לאיכות של חומר הגלם את כל הבמה – וכדי שהיא תעבוד חייבים לחם מעולה, עגבניות טריות ומוצקות, שמן זית נהדר – הבנתם את הרעיון. על אותה פרוסת לחם קלויה אפשר גם להניח סרדינים כבושים ולקבל ברוסקטה בלתי נשכחת.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לברוסקטות
לסלט עגבניות
אופן ההכנה
קולים לחם
1
קולים פרוסות לחם במחבת פסים מעל להבה גבוה 3 דקות מכל צד או עד שהן משחימות מאוד. משפשפים שום כנגד פרוסות הלחם הקלויות בעודן חמות.
מכינים סלט עגבניות
2
מערבבים קוביות עגבניות עם שמן זית, חומץ, מלח ובזיליקום.
מרכיבים ומגישים
3
מניחים 2 כפות גדושות של סלט מעל כל פרוסת לחם ומגישים מיד.