הגביעים לא יכולים להישמר במצב טוב לאורך זמן, כך שאם הם מקבלים לחות, אפשר להחזיר לתנור למקצה שיפורים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לסירופ:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. מעצבים 12 חרוטים מיריעות של רדיד אלומיניום או משתמשים בחרוטי מתכת (להכנת קנולי למשל) הנמכרים בחנויות ייעודיות לציוד קונדיטוריה.
2
ממיסים את כל חומרי הסירופ בקלחת על להבה בינונית ומערבבים לקבלת קרמל חלק ואחיד. חוצים כל טורטייה ומברישים בסירופ משני הצדדים (זהירות — התערובת חמה!). מגלגלים אותו על הצד החיצוני של החרוטים ומניחים בתבנית כשהתפר כלפי מטה.
3
אופים כ-7 דקות להזהבה. מוציאים, מקררים להתייצבות ואז מחלצים את החרוטים.