החומרים טבלת מידות ומשקלות
לעיטור
אופן ההכנה
1
מחממים בסיר כף חמאה ומזגגים את הבצל. מוסיפים את הגריסים ומתבלים קלות בפלפל שחור טחון. מוסיפים מחצית מנוזל הירקות ואת השום וממשיכים בבישול תוך כדי ערבוב. כאשר הנוזלים נספגים, מוסיפים את יתר הנוזלים ומבשלים עד לריכוך הגריסים.
2
במקביל, מחממים במחבת כף שמן זית ומקפיצים את הפטריות. לקראת סיום בישול הגריסים, מוסיפים את הפטריות המוקפצות ואת אבקת הפורצ'יני לסיר.
3
לסיום, מוסיפים את החמאה הנותרת ומערבבים היטב.
להגשה
4
מניחים את התבשיל במרכז הצלחת ומעליו אספרגוס ירוק חלוט, שאלוט פרוס דק מאוד ונבטי אפונת גינה.