צלוחית זיתים היא הפתיחה הכי ישראלית שיש לארוחה. אני אוהב לקחת את כל הזיתים מזנים שונים שנותרו בבית ולתת להם חיים חדשים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים בקערה את כל המרכיבים.
2
מעבירים לקופסה ומשהים במקרר ליום־שלושה ימים.
צלוחית זיתים היא הפתיחה הכי ישראלית שיש לארוחה
צלוחית זיתים היא הפתיחה הכי ישראלית שיש לארוחה. אני אוהב לקחת את כל הזיתים מזנים שונים שנותרו בבית ולתת להם חיים חדשים.
מערבבים בקערה את כל המרכיבים.
מעבירים לקופסה ומשהים במקרר ליום־שלושה ימים.