מתכוני המשך:
כך הופכים את הטורטיות לטאקו דג מושלם
מרינדת אצ'יוטה וסלסת סרג'יו – החברים הכי טובים של הטורטיות שלכם
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים את כל החומרים בקערה, לשים ביד זמן קצר, עוטפים בניילון ונותנים לבצק לנוח עד שיצטנן.
2
יוצרים מהבצק כדורים במשקל של כ-30 גרם האחד, מניחים בתבנית רחבה ומכסים במגבת לחה כדי למנוע יבוש.
3
אם יש מכבש טורטיות מרפדים את שני הצדדים שלו בנייר אפייה ומשמנים מעט את הנייר. אם אין, משמנים 2 תחתיות של תבניות קפיץ עגולות. מניחים עיגול בצק במכבש הטורטייה או במרכז אחת התבניות ולוחצים בעזרת התבנית השנייה לקבלת דיסקית בצק שטוחה בקוטר 12-10 ס״מ.
4
מלהיטים מחבת ברזל או פלנצ'ה (אין צורך לשמן), מניחים את הטורטיות על המחבת או הפלנצ'ה והופכים אותן כשרואים חריכה קלה בחלק התחתון. מוציאים מהמחבת כאשר גם הצד השני מעט נחרך. שומרים את הטורטיות המוכנות בקערה או בסלסלה מכוסות במגבת כדי שלא יתייבשו עד ההגשה.