החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבצק
למלית
להגשה
אופן ההכנה
לבצק
1
מערבלים את מרכיבי הבצק במיקסר עם וו לישה עד לקבלת בצק גמיש ורך. מעבירים לקערה, מכסים במגבת ומשהים כשעה.
למלית
2
מחממים שמן זית במחבת, מטגנים בצל סגול עד להזהבה, מוסיפים את הכרובים ומערבבים עד שהנפח יורד. מעבירים לקערה, מוסיפים מלח, פלפל, זרעי כוסברה, חומץ תפוחים וסירופ מייפל ומערבבים. מועכים את תפוחי האדמה ומוסיפים למלית. מוסיפים שמיר ובצל ירוק ומערבבים.
3
מקמחים קלות משטח עבודה, מרדדים את הבצק לעלה דק, קורצים עיגולים בקוטר 8־6 ס״מ, מניחים כפית מלית במרכז כל עיגול וסוגרים לחצי. בעזרת מזלג מקומח לוחצים את קצוות הבצק מסביב לכיסן.