החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
קוצצים את הבצל הלבן והפטרוזיליה. מערבבים את הבצל בקערה עם הבשר, הפטרוזיליה והתבלינים (½ כפית מהמלח).
2
מערבבים את אטריות הקדאיף עם מעט מלח ושמן הזית (או המרגרינה - יש הטוענים שעם המרגרינה יותר טעים). מפרידים את הכמות לשני חלקים, מפוררים חלק אחד ומשטחים על תחתית המחבת. אופים רגע בתנור או מטגנים רגע על להבה בינונית, והופכים בתוך התבנית.
3
חוצים את העגבנייה ופורסים אותה לפרוסות. פורסים את הבצל הסגול ואת הפלפל.
4
משטחים את הבשר על האטריות, ומפזרים את פרוסות העגבנייה, הבצל הסגול והפלפל החריף. משטחים מעל את שאר האטריות. מניחים על להבה בינונית 3 דקות.
5
אופים בתנור בחום בינוני-גבוה של 180 מעלות 10 דקות, עד שהכנאפה למעלה בצבע זהוב-שחום. הופכים לצלחת או לקרש חיתוך.
6
חותכים ומגישים פרוסה כמו של עוגה, עם מעט טחינה וצ'ילי חריף.
כלים: מחבת גדולה בלי ידית או תבנית כנאפה מאלומיניום (חשוב שיהיו לכלי שוליים)