החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב:
אופן ההכנה
1
בקערה מערבבים את כל המרכיבים ומשרים את הכנפיים למשך הלילה.
2
מחממים תנור ל-180 מעלות.
3
צולים כ-40 דקות עד שהכנפיים שחומות יפה. ניתן לצלות מראש ולחמם במקום.
ההכנה קלה מאוד - רק לערבב את חומרי הרוטב - אך שימו לב שלתוצאה מיטבית יש להשרות את הכנפיים במרינדה לילה מראש
בקערה מערבבים את כל המרכיבים ומשרים את הכנפיים למשך הלילה.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
צולים כ-40 דקות עד שהכנפיים שחומות יפה. ניתן לצלות מראש ולחמם במקום.