החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים סיר רחב או מחבת עמוקה על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית, בצל ושום ומאדים כ-5 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהבצל והשום רכים.
2
מוסיפים מים, מיץ לימון וסוכר. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים. מוסיפים כרישה ומביאים לרתיחה.
3
מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-30 דקות ללא כיסוי תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהכרישה רכה אך עדיין מוצקה.
4
מגישים קר או בטמפ' החדר. שומרים בכלי אטום במקרר עד 4 ימים.