החומרים טבלת מידות ומשקלות
לציפוי
אופן ההכנה
1
מבשלים את פרחי הכרובית במים רותחים 10-5 עד שהם מתרככים. מסננים ומייבשים.
2
מועכים את פרחי הכרובית במזלג. מוסיפים גבינה בולגרית, ביצים, עירית, פירורי לחם, קליפת לימון, מלח ופלפל, מערבבים היטב ומעבירים למקרר לחצי שעה עד להתייצבות.
3
מחממים תנור ל-200 מעלות. יוצרים מהתערובת לביבות עגולות, טובלים בפירורי לחם, מברישים בשמן זית ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים כ-15 דקות עד שהלביבות מזהיבות.
4
לחלופין: מחממים שמן בגובה 2 ס״מ במחבת ומטגנים את הלביבות 3-2 דקות עד שהן מזהיבות. מעבירים לנייר סופג.