חנה זלדה - הגרסה השפויה

לביבות אפויות

בחנוכה הזה לא חייבים לשפוך גאלונים של שמן - אפשר לעבור לגרסה שפויה ובריאה יותר - לביבות אפויות
דצמבר 2019

האסוציאציה המיידית של חנוכה היא שמן, ולא לחינם הוא ידוע בכינויו כ"חג הטיגונים". אבל לא חייבים לשפוך גאלונים של שמן – אפשר לעבור לגרסה שפויה ובריאה יותר, וטעימה לא פחות – לביבות אפויות.

לביבות פולנטה וגבינת תום עזים

לביבות קלילות שמדברות גם לילדים וגם למבוגרים ומשלבות קמח תירס, תירס טרי, יוגורמה ותום עזים למתכון המלא
ארנצ’יני ברוקולי ברוטב עגבניות שרי צלויות של רינת צדוק. צילום: שני בריל, סטיילינג: דרור גולן, כלים: עדי ניסני
ארנצ’יני ברוקולי ברוטב עגבניות שרי צלויות של רינת צדוק. צילום: שני בריל, סטיילינג: דרור גולן, כלים: עדי ניסני

ארנצ’יני ברוקולי ברוטב עגבניות שרי צלויות

הילדים ייהנו לגלות איך הבישול מרכך את הברוקולי הקשה, יאהבו ליצור מהעיסה כדורים בידיים חשופות ולראות אותם הופכים למין קציצה פריכה ומגובשת באפייה למתכון המלא

לביבות כרובית אפויות עם גבינה בולגרית

קציצות מעולות שילדים אוהבים, כדי לגוון מחליפים חצי מפירורי הלחם בכוס קינואה מבושלת או בבורגול שהושרה במים שעה למתכון המלא
גראטן פום אנה עם איולי בצל מטוגן של שף עינב אזגורי. צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: דלית רוסו
גראטן פום אנה עם איולי בצל מטוגן של שף עינב אזגורי. צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: דלית רוסו

הצ'יפס שמשגע את הטיק טוק

9 דירוגים
לביבות תפוחי האדמה המכונות "גראטן פום אנה" הפכו לאחרונה למתכון הכי טרנדי בטיק טוק - ועכשיו גם אתם יכולים להכין אותן בבית - עם ובלי קשר לחנוכה למתכון המלא