החומרים טבלת מידות ומשקלות
ללחם יוגורמה
לחמאת תבלינים
אופן ההכנה
מכינים חמאת תבלינים
1
מערבבים את כל מרכיבי החמאה עד לקבלת משחה אחידה
מכינים לחם יוגורמה
2
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הלחם, עד לקבלת בצק אחיד ומעט יבש. אם הבצק דביק, מוסיפים מעט קמח. מחלקים את הבצק ל-6-5 כדורים קטנים ומרדדים אותם על משטח מקומח לעיגולים בעובי 1/2 ס"מ.
3
מחממים מחבת בעלת ציפוי מונע הידבקות וקולים כל עיגול בצק כ-2 דקות, עד שהוא מזהיב. הופכים, מברישים את החלק הקלוי בחמאת תבלינים וקולים את הצד השני כ-2 דקות נוספות. מגישים חם לצד ממרחים ומטבלים שאוהבים.