מתכון

מרציפן בציפוי שוקולד

מתכון בסיסי למרציפן, שאפשר לאכול אותו ככה, לצפות בשוקולד או לשלבו במנות אחרות

4,300 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
מרציפן בציפוי שוקולד של רינת צדוק. צילום: שני בריל
מרציפן בציפוי שוקולד של רינת צדוק. צילום: שני בריל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לציפוי

אופן ההכנה

1

טוחנים את מרכיבי המרציפן במעבד מזון במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת בצקית.

2

מניחים את התערובת על נייר אפייה או ניילון נצמד, מכסים, מהדקים ומעבירים למקרר לשעה לפחות.

לציפוי

3

ממסים שוקולד וחמאת קקאו בבן מארי ומערבבים עד לקבלת קרם אחיד.

4

חותכים את המרציפן לקוביות בגודל 2 ס"מ ויוצקים עליהן את הציפוי. אפשר לגרר מעל קליפת תפוז.