ואגב שדרוגים – במקור מכינים את המרק משמנת חמוצה, אבל היוגורט הופך אותו לרענן וקרמי הרבה יותר – וגם מוסיף לו המון חלבון.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מערבבים בסיר קמח ומים עד שאין גושים. מוסיפים יוגורט ומבשלים על אש בינונית תוך כדי ערבוב עד שהתערובת מתחילה לרתוח.
2
מוסיפים את יתר החומרים וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב 5 דקות נוספות. מעבירים לקערות הגשה, מוסיפים לכל מנה מעט עלי זעתר, סחוג וזילוף שמן זית ומגישים מיד.
ערכים תזונתיים למנה:
חלבון כ־9־12 גרם
פחמימות כ־5־7 גרם
שומנים כ־6־9 גרם