מתכון

מרק תרד דרוזי

לכאורה מדובר במרק ירקות בסיסי, אבל יש פה כמה טוויסטים שהופכים אותו להברקה

14,493 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2021
מרק התרד של סבתא מהא מחורפיש. צילום - אנטולי מיכאלו
מרק התרד של סבתא מהא מחורפיש. צילום - אנטולי מיכאלו

את ציר העוף הבסיסי מתבלים בבהרט וג'ימנג'ר מחממים ומוסיפים כמות גדולה של תרד שמוסיף טעמים עשבוניים-אדמתיים שמקלילים את המרק ומעניקים לו המון עניין

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים שמן זית בסיר ומטגנים בצל להזהבה קלה.

2

מוסיפים תפוח אדמה וגזרים ומטגנים על להבה נמוכה כ־10 דקות תוך כדי ערבוב. מכסים את הירקות במים ומבשלים כ־25 דקות לריכוך.

3

מתבלים את המרק, מוסיפים תרד ומבשלים כ־10 דקות נוספות. מגישים מיד.