מתכון

נזיד שעועית ובשר ביין אדום וחוויאג'

בשר, חווייג’ ויין אדום? בנזיד הזה תמצאו עושר של מרכיבים ותבלינים, שיוצרים יחד ארוחה דשנה

15,147 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוקטובר 2021
נזיד שעועית ובשר ביין אדום וחוויאג' של רות אוליבר. סטיילינג: אוריה גבע (צילום: דניאל לילה)
נזיד שעועית ובשר ביין אדום וחוויאג' של רות אוליבר. סטיילינג: אוריה גבע (צילום: דניאל לילה)

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים שמן בסיר. מטגנים בצל 8 דקות עד לתחילת ריכוך והזהבה, מוסיפים את כל הירקות ומטגנים עוד 5 דקות.

2

מוסיפים שעועית, יין, בשר, תבלינים ומים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כשעה עד שהשעועית ממש רכה.

3

מוסיפים כוסברה, מתקנים תיבול ומגישים חם.